Domů Zboží Od Světlo-v-láska

Labutí spanilost-Opalit-Křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Světlo-v-láska

Katalogové č.: 11622548
Zobrazení: 41x
Vloženo: 13.7.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásné, lehoučké a originální náušnice pro jedinečnou ženu.

Když se spanilost snoubí s něhou...

V jediném vyhotovení.

Afroháčky z nerezové (antialergenní) oceli doplněny silikonovou zarážkou.

Celková délka bez afroháčků  cca 14cm.

OPALIT: Měsíční kámen násobí intuici, přitahuje lásku a pomáhá úspěšně vyřešit partnerské problémy. Probouzí a pomáhá udržovat vášnivou a hlubokou lásku. Svému majiteli uchovává mladistvý vzhled, myšlení a přístup k životu. Uklidňuje rozbouřené emoce a přehnané citové projevy a reakce. Pomáhá naklonit štěstěnu na naši stranu a zvyšuje kreativní myšlení tím, že přináší nekonečnou inspiraci. Je vhodný pro získání duševní rovnováhy. Je nápomocný při věštění a nahlédnutí do budoucnosti. Používá se ke zlepšení nálady, podporuje relaxaci. Je vhodný  k posílení emoční síly během období stresu. Je užitečný při zmírňování deprese a snižování agresivního chování.

Opalit zklidňuje a zjemňuje druhou čakru. Pomáhá také odstranit blokády ostatních čaker a meridiánů. Je užitečný v posilování všech úrovní komunikace, zvláště duchovních.

Astrologické přiřazení: Kozoroh, Blíženci, Rak, Ryby, Štír

KRÁL MINERÁLŮ – KŘIŠŤÁL
Křišťál je minerál všech minerálů. Pokud bychom některému měli nasadit korunu, bude to právě on. Je unikátní, protože má energii jin i jang, je elementem vody i ohně a nabíjí se na měsíci i na slunci. Uvádí všechny energie do harmonie, dokáže pohlcovat negativitu, zklidňovat i uvolňovat nebo naopak pozitivní energii dodat. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky, stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru.
Harmonizuje a chrání. Povzbuzuje a pomáhá odstraňovat bloky. Podporujete pozitivitu, kreativitu i mysl. Je to král.

Menu
--