Domů Zboží Od almabe

Lásko má jediná (surový růženín)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14260802
Zobrazení: 69x
Vloženo: 6.10.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Velký náhrdelník ze surového růženínu opracovaného do tvaru srdce a říčních perel.  Kámen má krásnou staro růžovou barvu a měří cca 3 cm v průměru.

Celkově šperk měří 5,5 cm na výšku a 10 cm na šířku.

Zavěšen je na  kulaté černé kůži o průměru 3 mm, 45 cm dlouhé + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku. Celkový obvod závěsu je 45 cm + šířka šperku, t. j. celkem 55 cm.

Vyrobeno technikou pájení šperkařského cínu, leštěno, patinováno  a ošetřeno antioxidantem.

Dodáváno v dárkové krabičce. 

Růženín: Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny.

Perly: Od dávných dob slouží jako amulety, chránící před nehodami, neštěstím a pohromami. Byly považovány za nejženštější a nejkouzelnější ze všech drahokamů a jako jediné jsou vytvořeny ze živého organismu. Perly vyzařují určitou vroucnost a teplo, které se nenajde u jiných drahokamů. Sladkovodní perly jsou symbolem moci a moudrosti, přinášejí sílu lásky, peníze, ochranu a štěstí. Posilují naši vůli, pomáhají nám zbavit se všech závislostí.

Menu
--