Domů Zboží Od STJ

LÁTKOVÁ ČELENKA Tři věky ženy II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 13329398
Zobrazení: 46x
Vloženo: 8.5.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Látková čelenka v dámské velikosti z bavlněných a lněných látek s pružným elementem z černé 2,5cm široké černé gumy v zadní části pro obvod hlavy 54-62cm (na přání možno upravit pro jiný obvod hlavy mimo uvedené rozmezí).

Je ušita z kvalitních vysrážených materiálů a v případě znečištění snese i praní v pračce.

Vnější pohledová strana je sešita z barevně ladících látek zbylých z větších projektů a bavlněného panýlku mé vlastní produkce. Vnitřni strana je střižena z barevně ladící látky v jednom kuse - bez zbytečných švů či prošívání, aby netlačila...

 

Čelenka byla ušita bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k ušití kapsičky byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: pro obvod hlavy 54-62cm, látková část: délka 40cm/ šíře 5,5cm v najšéírším místě - 2,5cm u krajů, pružná část: délka cca 12cm/ šíře 2,5cm z černé oděvní pruženky (gumy)

Materiálové složení: 100% bavlněné a lněné látky, oděvní pruženka/ guma

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně nebo v pračce s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit je možné pouze látkové části na střední stupně bez napařování, gumu nežehlit

Menu
--