Domů Zboží Od Léčivé šperky

Lesní cesta za duchovnem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 4412667
Zobrazení: 74x
Vloženo: 24.10.2013
Počet srdcí: 26x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Náhrdelník přináší, díky kombinaci serpentinu a krajinného jaspisu, vnitřní klid, zahání strach z nejisté budoucnosti a podporuje souznění s přírodou. Výborně se hodí k meditacím.

Náhrdelník z obdélníčků jedinečného SERPENTINU - ZEBŘÍHO VZORU a tromlovaných zlomků obrazového neboli krajinného jaspisu.

Rozměry: obvod náhrdelníku 42,5 cm

Serpentin v tomto zebřím vzoru má podobnou strukturu jako čaroit - je pěkně prorostlý a má zajímavý lesk. Pro své vlastnosti je považován za duchovní kámen, jelikož přináší vnitřní klid, duševní a citovou rovnováhu a jasnou mysl. Výborně se hodí k meditacím a podporuje cílevědomost. Ze zdravotního hlediska podporuje činnost žaludku a ledvin, brzlíku, obranného systému, čištění krve a v neposlední řadě podporuje srdeční rytmus. Dokáže zmírnit agresivitu, nervozitu, křeče, bolestivou menstruaci a dokonce prý zmírňuje účinky jedů.

Jaspis obrazový podporuje kreativitu a souznění s přírodou. Zahání obavy a strach z nejisté budoucnosti. Dopřává nám šťastné sny, po kterých se probouzíme odpočatí a svěží. Prohlubuje náš soucit se všemi kteří strádají a trpí. Údajně pomáhá při alergiích a posiluje imunitní systém. Dále napomáhá aktivovat funkci jater, žlučníku a ledvin.

Čerpáno z: Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Výrobek je přihlášen do Soutěže krajů za tým Hlavního města Prahy. Tématem kola je "Podzimní procházka". Všechny výrobky tohoto týmu si můžete prohlédnout zde.

Menu
--