Domů Zboží Od PARROT

Letní romantická kabelka ROMANTIČKA - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1702168
Zobrazení: 4x
Vloženo: 13.5.2011
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sleva - z 588,- na 399,- Střední, letní kabelka - NĚŽNÁ ROMANTIČKA - PARROT je další kabelkou ze série "  mé zelené období " - kolekce na léto.

...... velikost M...............

++++++++jediný kus+++++ matroš mám, ale už to dělat nebudu, bylo to strašně pracné, původně to měla být úplně jiná kabelka, ale musela jsem v průběhu šití změnit strategiii a upustit od původního plánu.

Popis: Tato romantická kabelka je ušitá z velmi měkké, směsové látky na svatební šaty a je velmi příjemná na omak, jako hedvábí. Pro zpevnění je svrchový materiál našitý na měkké rouno /vafix/ a prošité do čtverců. Kabelka je dozdobená bílým, obloučkovým prýmkem a háčkovanou kapsou na předním díle. Květinová brož je odnímatelná na zavírací špendlík.  Háčkování je poněkud nepravidelné neboť jsem doma našla pouze tuto nopkovanou přízi a nejsem v tomto oboru velký přeborník. Zapínání je v horní okraji na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snažší manipulaci. Kabelka je vypodšívkovaná stejnou svatební látkou s vnitřní zipovou kapsou na blbosti a nezbytnosti. Uši jsou zapraveny háčkovaným popruhem a ušity z dvojité látky.

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 na výšku i šířku. Výška přední 35 cm, spodní šíře 45 cm, horní šíře 52 cm, délka uší 64 cm.

Užití: dámská - dívčí romantická kabelka na procházku, na rande, vycházková, letní doplněk........atd.

Údržba: NEPOKLÁDAT NA ZEM, NIKDY ..." Kdo pokládá svou kabelku na zem, tomu z ní vytečou peníze"... někdy Vám o tomto pravidle napíšu blog.     Praní pouze v ruce 30-40 stupňů, jako jemné spodní prádlo, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Opatřeno pracími symboly. Žehlení běžně napařovačkou na nižší stupeň. DOPORUČUJI PŘIDAT DO PRANÍ TROŠKU OCTA, KDYBY POUŠTĚLA TYRKYSOVÁ BAVLNKA!!!!!

Made by PARROT since 1989 - respektujte prosím autorská práva, děkuji.

    Menu
    --