Domů Zboží Od PARROT

Leťs celebrate originality* teens stripes PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 7029672
Zobrazení: 106x
Vloženo: 17.1.2016
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Menší originální dívčí kabelka - kombinovaná. Motiv na PD je naprostý originál - neopakovatelný. Tato kabelka je vhodná i pro teenagerky. 

 **** jediné dva kusy v sérii **** každý originál *****

Kolekce Colours - MAŽORETKA - PARROT(R)

Technický popis: 

Přední díl: kombinovaný z bílé koženky, bavlny s jedinečným poměrně ulítlým motivem komiksu, plus proužkovaná, pevnější látka na spodním okraji. odšité záševky.   

Zadní díl je hladký z oranžové syntetické kůže /koženka/ s odšitými sklady. Všechny díly jsou podlepeny na fixačním lisu. 

Vnější zapínání je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kovový, kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený mosazným lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. 

Střih vlastní PARROT DIAMOND BAG. Dno kabelky je zajištěno tzv. kédry, to je pryžová paspule, jenž zajišťuje stálou a neměnnou pevnost tašky.

Podšívka - směsová bavlna/polyamid, sladěná do barvy se základem kabelky. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa + malá kapsa na mobil.

Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, 100% POP přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. 

Rozměry: malá, ale prostorná kabelka - formát A4 NE. Výška 33 cm, šíře horní 28 cm, šíře spodní 32 cm, hloubka cca 5 cm, délka ucha nastavitelná 60 - 130 cm.

Užití: krásná i praktická, kabelka je pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu i originalitu materiálu a pečlivé vypracování. Krásně drží tvar a pro svou pevnost snese vyšší zátěž /knížky, osobní věci nebo menší nákup/ 

Údržba: otřít vlhkým hadříkem nebo namočit v ruce, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. žehlit pouze lehce přes hadru. Koženku NEŽEHLT vůbec /není to ani potřeba :)

***jediný kus originál *** vel. S - XS ***

 

Menu
--