Domů Zboží Od Sabasa

LINEN NATURE TER

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna165 Kč
Zásilkovna - na adresu250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Sabasa

Katalogové č.: 13677880
Zobrazení: 157x
Vloženo: 11.11.2022
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přírodní suknice z kvalitního 100%  lnu, velice ležérní, splývavý a příjemný materiál celoročního využití - v létě chladí v zimě hřeje ...

* nádherný český len od TEREJ tkaný do proužků jemné melanž struktury v žluto-zelených odstínech ve FINE úpravě (lněná látka je mechanicky změkčena -  po usušení budete mít tkaninu s drobným 3D efektem, který je možné ponechat a nebo (po nakropení) jej vyžehlit-vyhladit

* sukýnka volného střihu, od pasu zkrocena proštepovanými sklady do vyššího úpletu - nepřidává na objemu,  pak jemně nařasená pro obvod boků do vyššího úpletu - pružného vyššího lemu s lycrou (kvalitní česká výroba)

 * dole se  šňůrkou pro větší a menší utažení široké sukně (vytváří tak nenásilný balonový efekt a bezpečně můžete nosit i za větrného počasí :-), vše začištěno overlockem ...

JEDINÝ KUS

v UNI velikosti:

elastický náplet v klidu 65 cm se natáhne pro maximální obvod boků 108 cm, celková délka 50 cm

Všeobené rady k údržbě lněných výrobků:

* zachovejte stejnou teplotu vody při praní a máchání (ideálně do 40 st.), používejte jemný prací prostředek a prací cyklus pro delikátní materiály. Vyhněte se aviváži i bělidlům. Lněné oblečení můžete na krátkou dobu sušit v sušičce na šetrný program.

 Při praní s jinými materiály může len pohlcovat jemné chloupky, a ztratí tak svůj lesk a barvu. Proto dejte lněné věci do lněného „pytle na praní“ nebo do lněného polštáře či perte samostatně (ideální).

Žehlení může či nemusí být žádoucí (je to na vás k jaké příležitosti sukni vynesete) - každopádně sušíme vyvěšené a vytvarované podle potřeby.

Len rád dýchá, a proto vše skladujeme ve skříních volně uložené, občas můžete i provětrat na čerstvém vzduchu.

A ještě osobní zkušenost: jestliže se stane, že se nějaký kousek nedopatřením zmačká skladováním více než bychom mohli akceptovat, stačí vzít rozprašovač s vodou a na ramínku sukni, kalhoty či košili pěkně "pokropit", porovnat, natáhnout - stačí chvilka na proschnutí a můžeme vyrazit :-)

Menu
--