Domů Zboží Od PARROT

LITTLE BAG -BLACK IN BLACK - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 5174288
Zobrazení: 40x
Vloženo: 26.5.2014
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Kožená malá kabelička - BLACK @ BLACK - PARROT /jednoduše malá černá/  kolekce PARROT COLOURS /barvy/. Na žádost milé zálaznice jsem ušila klasickou PARROTku střihu basic - mini v provedení mini, akorát tak na vaše nejdůležitějí věci a ještě něco navíc. Je prostě malá, je milá, je roztomilá.

LITTLE BAG - RED IN BLACK - PARROT(R)

Na dno kabelušky se vleze akorát pet láhev 0,5 litru a navrch ještě peněženka. Kabelka vhodná na diskotéku, koncert nebo tam kde je více lidí a nechcete svou kabelku a osobní věci opouštět ani při tanci či v tlačenici. Ušisko nastavitelné délky - crossbody a lze upravit i akorát kolem pasu, nebo i na bedra.

Kabelka je doplněná rustikální, lehce odnímatelnou brožovou kytkou ve stylu kanzashi, cca 7 cm, kterou pro PARROT vyrábí moje Jarama.

**** velikost XS *****jediný kus****

Technický popis: malá praktická, kožená. Kabelka je v základním střihu basic v mini provedení. Kabelka je celoplošně podlepená na fixačním lisu. Přední díl je tvarovaný ze tří rozdílných pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky 3D, střih vlastní BASIC PARROT. Pod horním okrajem je všitý kovový polokroužek k zavěšení talismanu, nebo i klíčů.

Podšívka: Kabelka je vypodšívkovaná červenou BA/Pad . Uvitř malá kapsa na suchý zip. Zapínání je zapuštěné na zip s textilním lajblíkem PARROT. Ušisko 100% POP, našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 130 cm, šíře 5 cm - délka /CROSSBODY - přes záda/

Další kabelky ve stejném střihu PARROT BASIC MINI naleznate tady tu

Rozměry: malá kabelka - FA4 nikoli. Výška 22 cm, spodní šíře 30 cm v neširším místě, horní šíře 21 cm, hloubka cca 6 cm. délka ucha 130 cm - nastavitelné délky.

Užití: dámská - dívčí praktická, prostorná kabelka na běžné nošení do práce i do společnosti, jednoduše malá černá.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlem, opláchnout vodou, nechat volně uschnout, nežehlit, nesušit v sušičce.

Made by PARROT since 1989

Menu
--