Domů Zboží Od Slovana

Lněné kraťasy Bělboh Valkýrie

2 014 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11529375
Zobrazení: 306x
Vloženo: 31.5.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kraťasy s výšivkou ze 100% lnu barvy ovesné kaše - po osnově je krémové plátno protkáváno čistým natur lnem. Výsledkem je krásná přírodní barva ovesné kaše (oatmeal). Len je upraven měkčením, je příjemný na tělo a neškrábe ve švech. Plátno s vyšší gramáží 245 g/m2.

Slovanské výšivky pod kapsami:

Bělboh - skrze bílé světlo dává milosrdenství, zdraví a duchovního bohatství. Vede Duše ke Zdroji. Přináší lidem radostný a šťastný život v hojnosti.

Valkýrie - daruje lidem moudrost pravdy, spravedlnost, ušlechtilost a čest. Symbol ctili vojáci bránící svou zem, rod a víru. Dává ochranu vyšších sil.

Možnost našití kapsy na zadní díl velikost cca 15x15cm. V tomto případě je opatřena výšivkou Koladníku - obnova a přeměna k lepšímu, tvůrčí síla, symbol vítězství světla nad tmou.

Univerzální kalhotový střih pánský (i dámský) bez poklopce. Volné nohavice, vykrojené kapsy, pas do prošité gumy, 2 kovové nýty s protaženou bavlněnou šňůrkou.

Na fotografii je pánská velikost 54: obvod pasu 90 (s roztažností v rozmezí 80-98 cm), boky 118, délka nohavic 51, šíře nohavice v dolním lemu kolem stehna 70 cm.

Do 14 dnů lze vytvořit ve velikostech 44-58 dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí.

Možnost ušití z kteréhokoliv typu lnu z dalších vystavených modelů při zachování ceny. Neváhejte nás oslovit.

Vyrobeno v ČR, ruční práce v autorské dílně Slovana.

Menu
--