Domů Zboží Od abalart

Lotosové náušnice z mořské perly

299 Kčza 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 24.5.2024 12:00 z důvodu "Odcestovaní do Japonska".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 24.5.2024 12:00 z důvodu "Odcestovaní do Japonska". K odeslání: 3.6.2024Dostupnost: do 4 dnůTermín odeslání*: do 4 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce109 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od abalart

Katalogové č.: 8222494
Zobrazení: 31x
Vloženo: 2.2.2017
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Obchod zavretý 15.4.-24.5.,objednávku prijímam do 13.4.. Ďakujem za priazeň, a prajem krásny jar!!!

Nádherne náušnice z pravej morskej perly - dovoz z Japonska. Kvalitu zaručím. 
Dodávam v darčekovom balení.

Perly se přidávaly k lékům proti anémií, zlomeninám kostí, špatně se hojící ranám, nemocem zubů a dásní. Ženy nosily korálové náhrdelníky, náušnice nebo náramky a věřily, že jim dodají životní sílu, růžové tváře, jiskrné oči. V románských krajích to byla oblíbená bižuterie budoucích matek. Po šťastně odbytém porodu zavěšovaly šňůry s korály nad kolébku novorozence, aby je chránily od uřknutí, zlého pohledu a dodávaly sílu k životu.

O perlách se říkalo, že jsou svědectvím zdraví nevěsty. Pokud majitelku trápila nějaká těžká nemoc, ztrácely lesk a jejich světlá opálová barva pohasla. Nemoci plic, jater nebo žaludku totiž mění chemické složení potu člověka, což působí také na vrchní vrstvu perel.

Menu
--