Domů Zboží Od Říše pohádek

Luční klenot

1 524 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky400 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Říše pohádek

Katalogové č.: 11882920
Zobrazení: 196x
Vloženo: 28.10.2020
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 Zeleň a nespočet květů uprostřed lesa, zpěv ptáků, brukot broučků, v povzdálí šum potůčku, to je jen kousek z toho co můžeš vidět a slyšet. Je to poslední místo, kam lidé ještě nedošli, kde zastavil se čas a příroda zůstává ještě divoká, fascinující a opravdová. Tak zavři oči a zaposlouchej se do hlasu přírody.. :)


  Ručně modelovaná (nikoli tlačená do formy) mistička/talířek s plastikou motýla má velikost 25x20cm. Je vytvořena z hladké hlíny, malována engobami a vypálena v peci na 1150°C, takže je vhodný i jako venkovní dekorace. 

Tip: Dekorační mističku/talířek lze např. v interiéru využít na odkládání ceností. V zahradě jej lze např. položit do skalky a při řádném prolití a nalití vodou je možné využít jako pítko pro hmyz. Pozn.: Výrobek není glazovaný tudíž při napnění vodou ji do sebe natáhne, zadrží a násleně skrze sebe opět propustí ven. V záhonku či skalce proto bude plnit funkci zavlažování. Tato vlastnost není nijak na škodu, jen je dobré na ni myslet a při takovém to použití na ni myslet a funkční dekoraci umístit na místo kde je takovýto efekt žádoucí. Naopak v zimě by mráz mohl mističku roztrhat. Proto na zimu určitě dejte mističku do sucha.

Výrobky z Říše pohádek jsou od začátku až do konce tvořeny tradiční ruční hrnčířskou technikou. V jednotlivých fázích výroby nám jediný hrneček prochází rukama až desetkrát, proto je každý kus opravdový a jediný originál, dělaný s největší péčí a láskou. Snese stejné zacházení jako kterékoli jiné běžné nádobí. Pouze pád na zem a házení jím po partnerovi nedoporučujeme. Během užívání se může stát, že se objeví tzv. krakelování (popraskání) glazury, které nemá vliv na funkčnost nebo využití výrobku, tudíž není závadou.:)

Menu
--