Domů Zboží Od Sayako

Maiko - brož s kráskou z Japonska

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Sayako

Katalogové č.: 5877453
Zobrazení: 190x
Vloženo: 3.1.2015
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nyní nově - můžete platit předem skrze platební bránu ComGate - rychlým platebním převodem přes vaši banku :-)

Představuji vám Maiko - krásku, co k nám přijela až z dalekého Japonska. Učí se na gejšu, umí tančit, připravovat vynikající čaj, starat se pečlivě a citlivě o své zákazníky a je neskutečně líbezná, ať už dělá vlastně cokoliv. Každý její pohyb je jako příjemný vánek. Takový život umělkyně je ale také velmi složitý a stát se gejšou znamená cestu plnou konkurence, restrikcí, nevýhod uzavřené komunity, která může ale také poskytnout útočiště a místo, kde tradice stále žije. Pro nás je ale maiko jedna z těch krásných křehkých japonských dívek, které nás svým chováním a vzhledem budou vždy fascinovat. Na broži je maiko s rozpuštěnými vlasy (normálně má vlasy vyčesané a v paruce) a v pozadí je červený kotouč - symbol Japonska, země vycházejícího slunce. 

Každá sebevědomá, vlivná gejša začíná jako my všichni - vždy od píky. Kdy nic nevíme, nic neumíme, ale díky zvědavosti, houževnatosti a píli se můžeme dopracovat opravdu daleko. Právě uprostřed se nachází krásná maiko. Už není nevědomá zvědavá dívka, už se do tajů řemesla gejš propracovává skrze mnohé překážky...každý z nás neustále začíná znovu - v práci, s partnerem, nebo Novým rokem plným očekávání...

rozměry: výška (5,5 cm) a šířka (3,3 cm)

Druhou inspirací pro vznik tohoto výrobku byla akce klubu Šikovné severočešky a přátelé s názvem: Nový začátek

//www.fler.cz/blog/novy-zacatek2-32487

Děkuji, že respektujete má autorská práva.

Menu
--