Domů Zboží Od Michaela2308

"Malachit/Křišťál" - náramek se stromem života

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Michaela2308

Katalogové č.: 8976708
Zobrazení: 138x
Vloženo: 30.10.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z minerálů Malachit, Křišťál, kovových mezidílů a kovového přívěsku - strom života. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Malachit je silný ochranný kámen, zejména u dětí slouží jako ochrana proti pádům. Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Neutralizuje radioaktivní záření a elektromagnetické znečištění. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy.
Nikdy se nesmí čistit solí! Pouze na slunci položený na krystal křemene.

Strom života drží ochrannou ruku nad námi - nositeli znak dává moudrost a klid

Křišťál - je univerzální, nejúčinnější krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Menu
--