Domů Zboží Od almabe

Malachit XXL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14264858
Zobrazení: 45x
Vloženo: 8.10.2023
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný  šperk je vytvořen z mimořádně velkého valounu malachitu, jeho míry jsou 5 x 3,5 x 1,5 cm !!! Kámen je krásný  tvarem i zbarvením a je sametově matný.  Kámen je na přední i zadní straně zploštělý, takže šperk v dekoltu neodstává.
Šperk dotvářejí korálky křišťálu.
Vzhledem k velikosti kamene je šperk těžší.
Celkově šperk měří 8 cm na výšku a 4 cm na šířku.
Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na černé kulaté kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm +  prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

V dárkové krabičce.

Malachit je jasně zelený kámen. Světlé odstíny a zajímavá kresba malachitu značí individualitu, kdežto tmavá zbarvení projevují moudrost a rozum. Barevná pruhovaná i květnatá struktura, nám ukazuje různorodost života, který je stejně pestrý   jako tento drahý kámen a může mít jak světlá, tak i stinná místa.

Jako drahý kámen se zpracovává odedávna. Už ve starém Egyptě z něj vyřezávali kameje, amulety a jiné ozdobné předměty. Znali ho i staří Řekové a Římané. Drcený se používal jako barvivo v malířství, nebo jako líčidlo. Věřilo se, že má moc chránit děti před kouzly a čáry. V době antiky se používal na léčení očních chorob. V 16. století se ve střední Evropě používal k podpoře růstu dětí, měl také podporovat léčitele, kteří s malachitem pracovali a utišovat bolest. 

Malachit je kámen obdařený velikou mocí. Otevírá srdce a vyvolává nepodmíněnou lásku.Zesiluje kladné i záporné energie. Uzemňuje duchovní energii do půdy. Někteří lidé věří, že se malachit dosud vyvíjí a později se stane jedním z nejvýznamnějších léčivých kamenů nového milénia. Malachit je ale již dnes důležitým ochranným kamenem. Snadno pohlcuje negativní energie a znečišťující látky, které odebírá přímo z atmosféry nebo z lidského těla.  Je pevným poutem spjat s přírodními a božskými silami.  Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody.

Menu
--