Domů Zboží Od Obchůdek u Madlenky

Maňásek medvídek Kubík

550 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 10.6.2024 00:00 z důvodu "NEMOC".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 10.6.2024 00:00 z důvodu "NEMOC". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Obchůdek u Madlenky

Katalogové č.: 3011192
Zobrazení: 508x
Vloženo: 5.9.2012
Počet srdcí: 364x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všem mým příznivcům... Bohužel musím dočasně UZAVŘÍT OBCHŮDEK, protože zranění mé pravé ruky mi nedovoluje tvořit. Dám vědět, až budu v pořádku. V případě velkého zájmu, doporučuji mne kontaktovat vnitřní poštou Fler a na aktuální situaci se informovat… Děkuji za pochopení. EVA a Madlenka :)

Autorský maňásek na ruku v podobě hnědého medvídka jménem Kubík. Ušit z hebkého hnědého a smetanového  filcu a doplněn o bezpečnostní očka. Pod krkem má šáteček z červeného filcu s malou rolničkou. Hlavička s výplní z polyesterových kuliček. Na zadní straně má ocásek. Spodní část je určena pro ruku dospělého člověka...

rozměry: výška celková 35 cm, výška hlavičky 12 cm

Tento konkrétní medvídek má už svého malého majitele, ale jsme schopni Vám vyrobit podobného...

Maňásky prát nedoporučujeme, protože filc obsahuje velký podíl vlny. Pokud to je nezbytně nutné, prosím, perte pouze lokálně ručně, nejlépe v přípravku s lanolinem,  do 30°C a sušte pozvolna.

Maňásky prát nedoporučujeme, ale je-li to nutné, prosím, perte pouze ručně, do 30°C a sušte pozvolna. Rolnička je z obecného žlutého kovu, nezaručujeme tedy stálobarevnost.

Všechny použité materiály jsou zdravotně nezávadné, nicméně nedoporučujeme jako hračku pro příliš malé děti (do tří let), protože maňásek obsahuje malé části, které by dítě mohlo utrhnout  a např. polknout!

Udělejte radost svým dětem i sobě... :o)))

Menu
--