Domů Zboží Od nauši

mandarinky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od nauši

Katalogové č.: 8102565
Zobrazení: 175x
Vloženo: 19.12.2016
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušnice ze surových krystalů mandarikově oranžovového opálu (druh ohnivého opálu) z Madagaskaru a chirurgické oceli.

Délka náušnic je 3 cm. Krystaly jsou velké cca 1,5 x 2,5 cm.
Průvlek uchem má 1,6 mm.
Zapínání je na kuličku se závitem. Jako dárek obdržíte k náušnicím 2 náhradní kuličky.

Kameny jsou očištěné pramenitou vodou ze Železných hor a nabité energií Reiki.

OHNIVÝ OPÁL /oranžovočervený/
Tento typ opálu zvyšuje osobní sílu, probouzí vnitřní oheň a chrání před nebezpečím. Jedná se o symbol naděje. Vynikající pro podnikání a obchod. Slouží jako zesilovač energie. Tento kámen usnadňuje změnu a pokrok. Pokud se ohnivý opál použije ve chvílích, kdy se stanete obětí nespravedlivého jednání nebo zneužívání, nabídne vám pro období následného citového zmatku podporu. Ohnivý opál zesiluje podle mínění mnoha lidí cizí myšlenky a trojnásobnou silou je navrací k jejich zdroji. Dokáže odhalit hluboko ukryté představy a pocity lítosti či smutku, a to i v případě, že pocházejí z některého z minulých životů. Jedná se výborný kámen umožňující cesty do minulosti třebaže někdy může zapůsobit doslova výbušně, pokud se náhle uvolní emoce, jimiž se předtím naplnil.
Ohnivý opál rezonuje s břichem, dolní částí zad a meridiánem zvaným trojitý ohřívač. Léčí střeva a ledviny, udržuje v rovnováze činnost nadledvinek a brání vyhoření. Podněcuje aktivitu pohlavních orgánů. Jedná se o výborný kámen, pokud potřebujete dobít energii a zahřát.

Vzhledem k tomu, že opály obsahují poměrně vysoké procento vody, není dobré opály vystavovat vysokým teplotám a tudíž ani přímým slunečním paprskům, neboť může docházet ke ztrátě vody a narušení tohoto drahého kamene prasklinami či ztrátou barev. Opál tedy čistíme libovolně dlouho ponořením do misky s vlažnou vodou spolu s křišťálem. Tuto očistu provádíme co nejčastěji a co nejdéle. Opál nabíjíme samostatně na křišťálové drúze nejlépe přes noc, nikdy ne na přímém slunečním světle a raději bez přítomnosti jiných drahých kamenů, kromě křišťálu.

Menu
--