Domů Zboží Od LeGri

Mazací kresleníčko - tmavě modré

210 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od LeGri

Katalogové č.: 5577266
Zobrazení: 59x
Vloženo: 7.10.2014
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mám tu něco pro Vás a Vaše mrňousky :o) Jestli Vaše dítko rádo kreslí a čmaryká, možná by se mu hodilo "Mazací kresleníčko" - jde o soubor grafomotorických cviků (čert aby si na tom jazyk zlomil :o)) - zkrátka tyto jednoduché úkoly a doplňovačky slouží k uvolnění dětské ručky a hodí se jako příprava nácivku psaní a kreslení. Je proto vhodný pro předškoláky a žáčky prvních tříd. S pomocí a radou dospělého zvládnou úkoly i děti mladší (cca od 4 let), jde přeci také o hru a zábavu :o)

V některých cvičeních mohou děti navíc obrázky doplňovat a samy dokreslovat. Tím rozvíjí i svou fantazii ... a konec konců, když obrázky vytáhnete z fólií, poslouží klidně jako omalovánka.

Jak použít:

Stačí nalistovat, vzít mazací fix a kreslit .... nepovedlo se? Nevadí, hadříkem smažeme a jedeme znovu ... nebo nalistujeme jiné cvičeníčko ... Výhodou je, že nemusíme nic gumovat, stačí smazat a můžeme se ke kreslení kdykoli a kdekoli vrátit. Děťátkům tak můžeme připravit zábavu na doma či zkrátit dlouhou jízdu v autě, nudné čekání na vlak či čas strávený v čekárně u pana doktora :o)

Balení obsahuje:

- pevné papírové desky s autorskou kresbou :o) Dostupné barvy jsou: žlutá, oranžová, červená, růžová, sv. zelená, sv. modrá a tm. modrá.

- 12 průhledných fólií

- 23 stránek s úkoly a cvičeními (xerokopie autorských kreseb) - na pevnějších bílých A4 papírech (poslední 24. strana obsahuje informace pro dospělé, jak kresleníčko funguje :o))

- mazací fix (opět můžete vybírat - červená, modrá, zelená či černá barva - dejte vědět prosím Vaši volbu zprávou) + hadříček na mazání.

Hodně zábavy a radosti při tvoření!!!

Testováno na vlastních dětěch a v mateřské škole :o)

    Menu
    --