Domů Zboží Od Nature in drop

Měděný Přívěsek- Mochyně a karneol

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce185 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Nature in drop

Katalogové č.: 9139408
Zobrazení: 130x
Vloženo: 16.12.2017
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Neobyčejná, nezvykle lehká a zároveň je to docela pevná měděná krajka s karneolem uvnitř.
Přívěsek- skeletizovany a pokovany plod Mochyně. Opravdu, je to skutečny plod, pouze v mědi. Vyroběn metodou elektroformingu, patinován a chráněn speciálním lakem. 

 má velikost:cca 45 mm

Prosím, uvědte v poznámce delku řetízku nebo snůry!

KARNEOL je polodrahokam a barevná odrůda chalcedonu (mikrokrystalická varieta křemene). Oranžovočervené zabarvení karneolu způsobuje obsažený krevel (Fe2O3/hematit) a podle této barvy dostal také jméno: carneus je latinsky masový. Vyskytuje se po celém světě jako výplň dutin magmatických i sedimentárních hornin, kde se vysrážel z roztoků kyseliny křemičité. Nejznámější naleziště byla od starověku na pouštích Arábie a Egypta. V současnosti se dováží do celého světa hlavně z Brazílie a Indie (stejně jako většina odrůd křemene). V České republice jsou nejlepší naleziště okolo Železnice, Kozákova, Staré a Nové Paky. Již od starověku se hojně používá pro kamenořezbu. Velmi oblíbený je turecký karneol pro svou medovou barvu.
Léčebné využití: předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.
Užití: klid, odvaha, sebedůvěra, výřečnost, ochrana, léčení

 

MOCHYNĚ peruánská je jednoletá rostlina pocházející z Peru. Zvláštností je, že kvete v noci. Pěstuje se především v tropických a subtropických zemích. Její šťavnaté plody velikosti třešně mají sladkokyselou, příjemně kořenitou chuť připomínající jahody a voní po ananasu.

---------------------------------------------------------------------------------Váše zboži obdržíte zapečetěne v dekorativní krabičce z přírodního materiálu.

---------------------------------------------------------------------------------
Jedinečný dárek pro milovníky přírody a pro Vás.
---------------------------------------------------------------------------------

Přírodniny našich šperků pochází z českého venkova nebo z cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.
---------------------------------------------------------------------------------

Naše šperky jsou výrobky ruční práce a proto každý kus je unikát. Drobné bublinky, které se mohou vyskytnout v některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k atmosféře a originalitě šperku.
---------------------------------------------------------------------------------

Kupujete produkt podle fotografické předlohy, ovšem mějte na paměti, že barva šperku na počítačových obrazovkách se může mírně lišit od skutečné barvy šperku.
--------------------------------------------------------------------------------- 

Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto Vás žádám o použití mého loga při jejich použití či šíření. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto se prosím vyvarujte prostému napodobování mých výrobků.

Menu
--