Domů Zboží Od anděl hojnosti

Měsíční světlo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce156 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od anděl hojnosti

Katalogové č.: 12239318
Zobrazení: 35x
Vloženo: 17.2.2021
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každý z mých náramků patří mezi luxusní zboží a ani tento unikátní náramek se jménem: Měsíční světlo, není výjimkou. Náramek je vhodný pro dny všední i sváteční, podle toho jaká se vám naskytne příležitost.

Tento dámský náramek tvoří 12 kusů z pravého kamene - měsíční kámen, který je velký 8 mm. Měsíční kámen má mléčně bílou poloprůhlednou barvu. Dále 6 kusů korálků z čirého skla o velikosti 10 mm a 6 kusů korálků z praskaného skla o velikosti 6 mm (tyto korálky jsou velice podobné pravému kameni - praskanému křišťálu).

Náramek je navléknut dvakrát na silikonové gumičce a svou velikostí odpovídá dámskému zápěstí o obvodu 16,0 cm - 19,5 cm.

Přiložené fotografie, jsou jen obrázky a ani zdaleka nemohou vystihnout ten skvělý pocit, jaký budete mít, až jej konečně navléknete na své zápěstí. Protože náramek je ve skutečnosti stokrát hezčí, než na snímcích.

.

Měsíční kámen:

Je především kamenem žen, jejich průvodcem a ochráncem. Podporuje vnitřní vývoj duše a vede nás k poznání, že teprve hluboký cit dokáže proměnit pouhý rozum v moudrost. Učí nás a pomáhá pochopením, spoluúčastí a láskou. Hojí citové rány a tiší rozrušenou mysl. Pod jeho vlivem splyneme s rytmem přírody. Stejně jako ženy i muže zjemňuje, zbavuje necitelnosti a hrubosti. V Indii je ctěn jako svatý kámen, symbol lásky, citu a vnitřního klidu. Podle tradice je rovněž ochranným kamenem pocestných.

.

Několik rad, aby vám náramek dělal radost po dlouhý čas:

* Před spaním bych navrhovala náramek sundávat.

* Šetrné zacházení prodlouží jeho životnost.

* Podle míry nošení se budou časem silikonové gumičky opotřebovávat, proto je občas zkontrolujte a zavčas je vyměňte za nové.

    Menu
    --