Domů Zboží Od CHALUHA shop

MIN

980 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od CHALUHA shop

Katalogové č.: 6108255
Zobrazení: 69x
Vloženo: 6.3.2015
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

DÁMSKÉ TRIKO MIN: velikost 38 / M

Dámské tričko MIN z materiálu české výroby vyšší gramáže 210 g/m? ve složení bavlna / lycra. Úplet je velmi kvalitní, tvarově i barevně stálý. Tričko je vypasované, mělký lodičkový výstřih začištěný do podsádky. Rukávy ve 3/4 délce. Středem zadního dílu je vedena "falešná" léga s ozdobnými knoflíčky. Tričko zakončeno zdvojeným lemem. Tkané logo Chaluha v lemu a na podsádce.

* Pro správné určení velikosti použijte velikostní tabulku, vše o variantách zakázkového šití se dočtete v úvodu našeho webu / zakázkové šití. 

Údržba a upozornění: perte na 30°C (max 40°C), za nízkých otáček, s použitím šetrného prášku (jemný tekutý / eko prášek). Stejně jako u našich dalších výrobků nepoužívejte sušičku. Žehlit možné v nastavení bavlna / doporučujeme předem vyzkoušet na skrytém místě. Věnujte svému oblečení péči, bude Vám dlouho sloužit!

Další informace o produktu: materiál zpracováván i barven v ČR, pro barvení jsou používána barviva splňující požadavky EKO-TEX Standard 100. Elastické úplety i úplety ze 100% bavlny tohoto výrobce jsou testovány v ITC Zlín, dle vyhlášky č. 84/2001 Sb., vyhovují hygienickým požadavkům na výrobky pro děti do 3 let. Gramáž 210 g/mje vhodná na silnější hřejivější trika a lehké mikiny. Elastický úplet je určen jak na běžné nošení, tak volnočasové aktivity. Více barev, pro aktuální nabídku nás kontaktujte.

 

    Menu
    --