Domů Zboží Od STJ

MINI MESSENGER Lokomotiva Zamračená - Bardotka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 12439716
Zobrazení: 72x
Vloženo: 22.4.2021
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mini messenger taštička s motivem naší oblíbené lokomotivy s rezervou pojme formát A6. Díky délkově nastavitelnému popruhu je vhodná k na rameni i  křížem přes tělo. Pohodlnou délku pro nošení si u ní nastaví i děti. 

Taštička je svou velikostí ideální k uložení nezbytností (klíče, peníze, telefon) při procházkách na lehko městem i přírodou.

Šnůrku je možné i zcela odejmout a taštičku používat jako ochranný obal na menší čtečku knih, nabíjecí kabely či jiné příslušenství a předměty, které potřebujeme přehledně a bezpečně uložit. 

V případě znečištění je taštičku možné vyprat i v pračce. 

 

Taštička byla ušita bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k ušití kapsičky byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: cca 13x18cm, délka šňůrky až 150cm (posunovacími smyčkami je možné zkrátit na potřebnou délku, případně šňůrku zcela odejmout)

Materiálové složení: 100% bavlněný obrázkový panel podžehlený vlizelínem, koženka, vnitřní látka 100% bavlna, zip plastový spirálový 3mm s kovovým jezdcem, štítek s označením značky 100% PES, šňůrka 100% PES, D-kroužky k zavěšení obecný nemagnetický kov stříbrné barvy

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně nebo v pračce s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit je možné pouze látkové části na střední stupně bez napařování, zip a koženku nežehlit

  • při praní v pračce doporučuji odejmout šňůrkový popruh nebo taštičku vložit do pracího vaku, eliminujete tím riziko proniknutí šňůrky do bubnu pračky

Nosnost: 1kg

Menu
--