Domů Zboží Od almabe

Mini panenka tajných přání (křišťál)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10138327
Zobrazení: 160x
Vloženo: 5.12.2018
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z valounu křišťálu,  který tvoří postýlku pro panenku přání.

Křišťál je čirý s inkluzemi, které mu přidávají na zajímavosti a hloubce -  měří 5,2*2*1,5 cm.

Panenka je roztomilá a maličká (měří na délku jen 5,5 cm) a je ve šperku pevně uchycena.

Šperk celkově měří 6 cm na šířku a 5,5 cm na výšku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem. 

Šperk je zavěšen na náhrdelníkové  lankové ocelové obruči černé barvy, se šroubovacím uzávěrem.  Obruč má průměr 15 cm,  dobře kopíruje dekolt a tudíž neodstává. 

Je možné lanko vyměnit za černou kulatou kůži 43 cm dlouhou, s prodlužujícím řetízkem a zapínáním na karabinku, stačí připsat do objednávky. 

Panenky ručně vyrábějí podle fair trade pravidel indiánské ženy z organizace CreArte v Guatemale. Díky férovým cenám a podmínkám mohou zajistit lepší živobytí svým rodinám a školní vzdělání dětem. Panenky jsou vyrobeny z kousků bavlněného textilu a papíru, v pestrých guatemalských barvách. Každá malá panenka je odlišná.

Původ panenek sahá do časů před příchodem Španělů do Ameriky. Tradičně si děti v Guatemale berou tyto panenky před spaním do postýlek. Panenka spí pod polštářem nebo ji dítě drží při usínání v ruce jako svou malou hračku. Mini panenky jsou moc hodné a pokud se dítě bojí, bojí se za děťátko. Jestliže se po čase malá panenka ztratí, říká se, že odešla pryč i s jejich strachem. Panence děti svěřují i tajná přání a ona pomáhá, aby se brzy splnilo.

Magické panenky používají i dospělí jako talisman, který se nosí v peněžence, kapse, pověšený na krku nebo na zrcátku v autě. Svěřují jí svá tajná přání a ona svými čarovnými schopnostmi pomáhá, aby se brzy splnilo. Věří se, že mohou přinést štěstí i přátelství, lásku a úspěch nebo také bohatství.

Čarovné panenky z Guatemaly působí vždy jen pro dobro. Nezaměňovat tedy v žádném případě s Voodoo panenkami z Afriky!

Křišťál: Je dokonalým nositelem božího světla, které v sobě obsahuje všechny barvy duhy. Po celé zemi byl vždy používán jako léčivý a magický kámen. Křišťál symbolizuje nejvyšší čistotu a nejvyšší sílu. Je filtrem energií přičemž vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očištuje duši a posiluje celé tělo. Říká se že je klíčem k moudrosti a umožňuje nám vidět svět očima spravedlnosti a porozumění. Posiluje životní partnerství harmonizuje čakry a pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma. Zeslabuje ultrafialové záření, elektrický smog , radioaktivní paprsky a patogenní zóny. Jeho hlavní přínos je schopnost očisťovat krevní oběh od škodlivin z kouření , konzumace alkoholu, tučných jídel, nedostatku pohybu a stresu. Chrání prostor před negativní energií a léčí oční choroby.
Menu
--