Domů Zboží Od Hejta

Mirabelkové knoflíky

55 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13138195
Zobrazení: 33x
Vloženo: 9.2.2022
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Dřevěné, ručně a nemechanizovaně vyráběné knoflíky z mirabelkové větve. Jedné z prvních, kterou jsem si kdysi donesla domů z večerní psí procházky. Urvala ji tehdy silná bouřka hned vedle dětského hřiště jen kousek od bytu, kde jsme v Brně bydleli - a na kterém jsem o pár let později strávila nádherné a nádherné hodiny času a mohla děkovat její matičce za ten skvost.

Jedná se o vcelku prehistorický kousek, který na mně po letech vykoukl jako nedodělek - a to mi nedalo. Vzhledem k tomu, že nejsem příliš zručná švadlenka, rozhodla jsem se je nabídnout k prodeji.

Nejsou mořené a medové tónování je dáno povrchovou úpravou. Povrch je ošetřen napuštěním lněným olejem a opakovaným voskováním vysychavými vosky. Broušeny jsou velmi jemně, a to i za vlhka - takže při praní oděvu nedojde k jejich "ochlupacení". Přesto je ale, jako každý dřevěný výrobek, doporučuji před vlhkem spíše chránit a čas od času impregnaci obnovit.

Délka cca 1,5 - 2,5 cm; tlošťka 2 - 4 mm. V případě zájmu není problém si vybrat konkrétní kusy.

Menu
--