Domů Zboží Od Čarovný mlýn

Mlýnská zahrada

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Čarovný mlýn

Katalogové č.: 2583834
Zobrazení: 3196x
Vloženo: 30.3.2012
Počet srdcí: 168x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zahrada Pustovětského mlýna se v předjaří modrá fialkami a omamně voní. Mlýnská zahrada je mé nejdůležitější léčivé mýdlo, vytvořené speciálně pro lidi s atopickým ekzémem, suchou kůží nebo alergiky. Báze je z velké části z olivového oleje, ve kterém je louhovaná Peruánská bylina Ubos, jež domorodci používají k léčbě kožních onemocnění. Přidala jsem avokádový olej, který podporuje obnovu buněk a regeneruje pokožku, mandlový olej pro kůži se sklonem k olupování, lněný olej, který je výborný pro péči o pokožku postiženou ekzémey a lupenkou a jako absolutní rarita v mydlářství olej z Perilly čínské. Perilla má schopnost snižovat produkci histaminu a cytokinu TNF. Obě tyto látky jsou vyplavovány při alergických reakcích a jsou odpovědné za všechny průvodní, nepříjemné pocity svědění. Hojení podpoří mořská sůl z francouzské oblasti Guerande. Mýdlo je lehce navoněné silicemi gerania a fialky Absolue, tyto květinky pomáhají při léčbě suchého ekzému. Violka obsahuje kyselinu salicylovou a umí tišit bolest. Navíc díky nim mýdlo krásně voní.

Terapeutické účinky:

na tělo: mýdlo podporuje obnovu buněk a regeneraci pokožky, vhodné pro kůži se sklonem k olupování, pokožku citlivou nebo postiženou ekzémy, lupénkou nebo jinými dermatologickými problémy.

na duši: jemná a čistá květinová vůně, tiší duši, zlepšuje náladu

pro typ pokožky: citlivá se sklony k ekzémům, dermatitidám a kožním problémům

složení: olivový olej, kokosový olej, palmový olej, mandlový olej, avokádový olej, kakaové máslo, lněný olej, olej z perilly čínské, hydroxid sodný, minerální voda, esenciální oleje z geránie a violky, vitamin E, Ubos (Sponidas mombin L.), nať violky, mořská sůl z Guerande, květy měsíčku.

váha po zrání minimálně 130g

Menu
--