Domů Zboží Od Atelier pod Lampou

Modré lístky

666 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier pod Lampou

Katalogové č.: 7092302
Zobrazení: 53x
Vloženo: 3.2.2016
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci ,omezené pohyblivosti a občasnému pobytu v nemocnici ,se může stát ,že bude objednávka přijata nebo odeslána později .Moc se omlouvám za komplikace - vše bude vyřízeno co nejrychleji to půjde .

Souprava  z pocínované mědi, achátu   a  modrých perleťových lístků z polymerové hmoty(velice lehké ) v černé patině,kov povrchově ošetřen.

Řetízek  i s přívěškem 48cm(mohu upravit).

Lehké náušnice jsou  zavěšeny na ocelové antialergení háčky.

ACHÁT  spojuje naši duši s vibracemi Země, jež nám pomáhají udržet rovnováhu ve zmatcích a útrapách každodenního života, zůstat sami sebou a dokázat odvahu a výdrž. Propůjčuje nám vyrovnanost a chrání naší bytost před nežádoucími vlivy. Tímto způsobem posiluje sebeúctu, kladný vztah k vlastnímu tělu i cit pro skryté duševní pochody v nás samých i v ostatních lidech. Podle různých pramenů se mu připisuje schopnost přitahovat dědictví a upozorňovat na skryté poklady. Achát byl nošen jako amulet zajišťující dlouhý život, úspěch a dobré přátele, ale současně byl ordinován proti moru, horečnatým infekcím, epilepsii a náměsíčnosti. Doporučuje se také upevnit destičku s vrostlicemi na okno tak, aby byla prosvícená. V moderní litoterapii je využíván také při léčení bolestí hlavy a kožních nemocí. Odstraňuje apatii. Má příznivé účinky proti skleróze. Astrologové jej doporučovali k odvrácení nepříznivého vlivu planety Merkur. Od středověku je pokládán za symbol zdatnosti a síly, byl užíván jako talisman umělců, a talentovaných lidí.

 

Menu
--