Domů Zboží Od Tony Zieglerová

Modrý hrušky - text.panel (metráž)

88 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tony Zieglerová

Katalogové č.: 3119520
Zobrazení: 127x
Vloženo: 10.10.2012
Počet srdcí: 63x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velevážení zákazníci, Zieglerovic pilně budují nové bydlení, a proto momentálně nepřijímáme speciální zakázky.Taktéž na poštu běháme omezeně, proto se dodání balíčku může opozdit.Upozorňujeme na delší dodací lhůty, vždy je ale možné se při objednávce domluvit. Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny.

Zieglerovic limitovaná lněná metráž na vaše tvoření - pan Ziegler dělal zkoušky na textilních strojích a vylezlo  z toho několik metrů rustikální lněné metráže s motivy hrušek v modrém a červeném provedení. Látka je 1/2 na 1/2 len a bavlna, přímo z tkacího stavu, tedy neupravená, může se tudíž ještě srazit - doporučujeme s tím počítat při šití, případně látku předem vysrážet namočením v teplé vodě do 40°C, usušením a a vyžehlením. Jelikož jde o panely s nepevnými okraji, nedoporučujeme srážet praním v pračce - leda po obšití, ušití...

Motiv prochází středem panelu, zbytek látky je starobyle nažloutlý. Vzor oboustranný, vytkávaný pozitiv a negativ.

panel látky šíře 50 cm, dlouhý 76 cm (tedy 4 kousky hrušek pod sebou) - nezaobroubeno. Z tohoto kusu lze ušít např. utěrku nebo cca 2 pytlíky na bylinky nebo oboustrannou kuchyňskou chňapku nebo  menší polštářek apod. Pokud si objednáte více stejných panelů, dostanete látku šíře 50 cm v jednom kuse;) Tu zas lze využít na šála a záclonky do oken a jiné záležitosti;)

Limitovaná nabídka;)

Menu
--