Domů Zboží Od Hani

Mořský příboj - spona do vlasů nerez a labradorit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Česká pošta - psaní doporučené160 Kč
Dobírka
Česká pošta - psaní doporučené190 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hani

Katalogové č.: 9584849
Zobrazení: 291x
Vloženo: 24.5.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...pro účes hodný královny...

Spona do vlasů vyrobená časově náročnou technikou wire-wrappingu z nerezu a nádherného výběrového kabošonu labradoritu světle modré barvy. Doplněna je cínováním.

Tento labradorit vykazuje krásnou hru světla, při které se kámen mění od světle modré do tyrkysové barvy při správném náklonu. Jinak je kámen modrošedavý. Proti světlu průsvitný. Jeho labradorizace je opravdu nádherná.  Fotografie toto nepostihne. Slunce si s ním opravdu krásně hraje a šperk bude krásnou korunou vašeho účesu.

Spona je na 10- mi cm kvalitním základu, je plochá, dobře se nosí. Díky masivnosti kamene a velkému základu je vhodná pro husté a pevné vlasy. Krásně drží např. v drdolu.

Něco o kameni ve sponě:

Velikost: 36 x 31mm

Váha: 64 cts

Původ: Madagaskar

Vlastnosti: Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

Léčebné využití: Labradorit léčí poruchy očí a mozku, přináší úlevu od stresu a reguluje metabolizmus. Uzdravuje nachlazení, dnu a revmatizmus. Upravuje rovnováhu hormonů a ulevuje od menstruačního napětí. Snižuje krevní tlak. Labradorit lze použít při radionickém léčení a hledání příčin nerovnováhy.

Menu
--