Domů Zboží Od gianelle

Náhrdelník "Brisingamen"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od gianelle

Katalogové č.: 5467805
Zobrazení: 281x
Vloženo: 5.9.2014
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 1.3. 2017 není možné osobní vyzvednutí objednávek s platbou v hotovosti. Všechny objednávky je nutné uhradit bankovním převodem. Děkuji za pochopení.

Brisingamen ... pořiďte si šperk hodný bohyně ...

Ústředním prvkem náhrdelníku v "ohnivých" barvách (převažuje oranžová a měděná, lehce doplněná stopovým množstvím fuchsiové a fialové) je vyšívaný komponent s achátovými "plamínky" (jako podklad pro výšivku byl použit pevný podkladový materiál Nicole's Bead Backing, rubová strana je začištěna hebkým a na omak příjemným umělým semišem Ultrasuede), který byl dále doplněn do velkého a nápadného náhrdelníku technikou freeform.

Na výrobu náhrdelníku byl použit kvalitní japonský rokajl TOHO a Miyuki, špičkový český mačkaný rokajl Matubo a tradiční české perličky Preciosa Ornela, přívěsky s achátu, zlomky granátu, karneolu a ametystu, říční perly a české mačkané korálky.

Jedná se o zcela unikátní a neopakovatelný autorský šperk, jedinečný originál exstující pouze v jednom jediném exempláři

Délka: cca 46 centimetrů, zapínání je variabilní, délku náhrdelníku si tedy můžete sami snadno upravit v rozmezí od 40 do 46 centimetrů, na přání je možno náhrdelník ještě o další cca 3 centimetry zkrátit či za příplatek  libovolně prodloužit - v případě zájmu mne prosím kontaktujte ještě před objednáním.

Výška ústředního komponentu: 11 cm

Na náhrdelník byly použity komponenty z chirurgické oceli - šperk je tedy vhodný i pro alergiky.

Menu
--