Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náhrdelník s černým turmalínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 8644152
Zobrazení: 170x
Vloženo: 28.6.2017
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník vytvořený z tvarované mědi technikou měkkého pájení cínem. Cín je patinován, leštěn a povrchově ošetřen. Vložený minerál je velmi kvalitní velký černý tumalín - skoryl.  

Turmalín je nádherně lesklý černý kámen a je ve šperku pevně upevněn. Velikost přívěsku 5 x 3 cm cm, zavěšeno na černé kulaté kůži 3 mm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli, délka 45 cm.

Černý turmalín ( skoryl) je prý v mnoha ohledech jedinečný kámen, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad stresovými situacemi. Ochranný kámen, jenž odvádí negativní energii všeho druhu, vtahuje do sebe nepříznivé působení jiných lidí.

Výrobky pájené cínem slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

 

Menu
--