Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náhrdelník z měsíčního kamene 43 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 7891197
Zobrazení: 262x
Vloženo: 23.10.2016
Počet srdcí: 76x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník z měsíčního kamene, přívěsek se dá od náhrdelníku oddělit a nosit zvlášť.

Přívěsek vyroben technikou měkkého pájení cínem, patinováno, leštěno, ošetřeno proti oxidaci. Vložen kabošon měsíčního kamene s výrazným modrým efektem, velikost 1 x 0,7 cm. Rozměry přívěsku 4,9 x 2,5 cm.

Zavěšeno na návlek korálků měsíčního kamene tvaru rondelek s vybroušenými nepravidelnými ploškami, průměr korálku přibližně 0,5 (korálky nejsou stejné), délka náhrdelníku 43 cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli, navlečeno na ocelové lanko.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Měsíční kámen (adulár) podporuje intuici, přitahuje lásku, zajišťuje klidný spánek, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, udržuje prý v rovnováze mužskou a ženskou energii. Je to kámen veselé jiskrné povahy, rozvíjí totiž tvořivost a dětskou hravost a také podporuje optimismus.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

 

Menu
--