Domů Zboží Od Šperky Jana

Náramek LEDOVÉ OKOUZLENÍ, rubín a křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 10164086
Zobrazení: 46x
Vloženo: 13.12.2018
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Chcete jiné náušnicové háčky? Vyměním jak tvar, tak materiál. Objednávky odesílám každý pracovní den. Vaše šperky se k vám dostanou už druhý den po zaplacení.

Náramek z kuliček praskaného křišťálubroušených oválků rubínu malinově červené barvy. Křišťál navozuje dojem čistoty ledu, rubín jej rozzáří a zahřeje. Rubín díky vybroušeným ploškám nádherně odráží světlo. Vše navlečené na pružném silikonovém návleku.

Velikost jednotlivých rubínů 7x5 mm, průměr křišťálu 6 mm.

Rubín:

Vlastnosti:  Rubín je kamenem lásky a životní energie. Dodává sílu a chuť do života tam, kde chybí. Láska, kterou člověka naplňuje, může být v mnoha podobách. Nejedná se jen o lásku mileneckou, ale i lásku k životu, k ostatním lidem, ke světu a také k Bohu. Podporuje touhu žít a pomáhá při ztrátě motivace, podněcuje člověka aby šel za svými sny. Je to kámen hojnosti a nadšení. Udržuje pozitivní mysl a pomáhá stát si za svým, především během hádek.

Znamení zvěrokruhu: Rak, Štír, Beran, Lev

Planeta: Mars

Živel: Oheň

Léčebné účinky: Rubín léčí krev a nemoci, s ní spojené. Dokáže odvádět škodliviny z krve. Díky energii, kterou dodává, je vhodný také při rekonvalescencích. Posiluje srdce, oči, slinivku. Pomáhá při dně, virových onemocněních i horečkách. Léčí lymfatický systém, podporuje ledviny i nadledvinky, rozmnožovací orgány a slezinu.

Čištění: Pod tekoucí vodou asi 15 minut, nebo v čisté nádobě s vodou přes noc.

Nabíjení: Na denním světle, či kratší dobu na přímém slunci.

KŘIŠŤÁL vlastnosti:

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy,
včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Menu
--