Domů Zboží Od OcelOva

Náramek MR23P "Elegance" s bílými perlami

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 8312497
Zobrazení: 55x
Vloženo: 1.3.2017
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři. Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, čistým zpracováním detailů, krásou klasických bílých perel a elegantním výrazem. Nevšední řešení s perlami poutá pozornost, ale není okázalé, díky čemuž se tento šperk hodí ke každé i každodenní příležitosti.

Náramek je vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o různých tloušťkách zdoben sladkovodními perlami. Pečlivě natvarované vlnění je zdobeno pravými bílými perlami. Perly mají průměru cca 8mm. Jsou umístěny prostorově tak, aby společně tvořily elegantní, harmonický celek. 

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Náramek má po obvodu 17cm, padne na ruku do cca 16,5cm (lze jej zmenšit). Krásně vypadá volně na zápěstí nebo výše pevně na předloktí. Maximální šířka ve vlně je cca 2 cm.

Na zakázku Vám mohu vyrobit ve stejném duchu i náušnice, náhrdelník, přívěsek nebo podobný náramek s jinými perlami přesně podle Vašich rozměrů a přání.

Šperk je usazen ve velké dárkové krabičce s vnitřním polštářkem (jako hodinky).

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--