Domů Zboží Od magaela

Náramek "o čem sním v pampeliškách"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 6480927
Zobrazení: 620x
Vloženo: 16.7.2015
Počet srdcí: 88x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Milé zákaznice,
Gismonda byla první. Alfonz Mucha ji namaloval na přání herečky Sarah Bernhardtové v Paříži. Náhodou. Nikdo ze známých výtvarníků tam v té době nebyl, a tak se pokusil namalovat plakát k repríze hry sám. Měl úspěch. Lidé brzy začali strhávat Muchová plakáty z pouličních sloupů. A rozpoutala se sběratelská vášeň. Mucha byl ovlivněn secesí, která voněla květinami a byla obrostlá větvemi a listím. Do evropských zemí přinášela vůni daleké exotiky. Milovala mládí a život. A já miluji Muchy. Nová kolekce je ovlivněna ním tak, jak byl on secesí.
Ve vysoké trávě rostou pampelišky. Ležím mezi nimi, hlavu mám opřenou o mechem obrostlý kámen a poslouchám zpěv skřivani, kteří poletují nade mnou. Na stéblech trávy se třpytí kapky rosy. Sedím a sním o lásce, o životě plném polibků a něžných objetích. Z pampelišek si vejem věnec a jejim hlávkam šeptám mé myšlenky. Sladké a prostopášné myšlenky, z nichž zrůžověly.
Věneček je vyroben ze živých konzervovaných kvítků připomínajících pampelišky, lístků, trav, peříček, ozdobných bahniatok, štrasových ozdob, gorálok, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Foto, vizáž, hairstyle: Magaela
Modelka: Simona Vrabcová

Menu
--