Domů Zboží Od Světlo-v-láska

Náramek pro duši - Labradorit /Ochrana / Zklidnění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Světlo-v-láska

Katalogové č.: 12532034
Zobrazení: 18x
Vloženo: 30.5.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásný velmi jemný a elegantní náramek z korálků vysoce kvalitního přírodního  labradoritu.

Labradorit ochraňuje auru, pomáhá nám vracet se skrze vzpomínky do minulosti, odstraňuje blokády, zklidňuje mysl a vede nás k uskutečňování snů, podporuje rozvíjení slovní zásoby, odstraňuje stres a deprese.

Zmírňuje pocity chladu, ochraňuje auru před útoky negativních energií, odstraňuje bloky. Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla, podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění "správného načasování ". Posiluje víru v sobě sama i v celý vesmír. Jakožto kámen proměny připraví tělo a duši na další růst. Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Schopnost analýzy a racionální přístup Labradoritu jsou vyvážené uměním vnitřního vhledu. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi.

Labradrit  korálky  o průměru cca 4mm, doplněny přívěškem slona. Navlečeno na bižuterním pružném lanku. Celková délka vnitřního obvodu cca 17 cm. Pro úpravu velikosti mě kontaktujte vnitřní poštou.

Menu
--