Domů Zboží Od anlyen

Náramek z minerálu Měsíční kámen a Opál

309 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - psaní doporučené0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od anlyen

Katalogové č.: 14226905
Zobrazení: 51x
Vloženo: 19.9.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Měsíční kámen je kamenem nových počátků. Jak napovídá jeho jméno, je silně spjat s Měsícem a intuicí. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů, uklidňuje přehnané reakce, emotivní situace a napomáhá vyrovnaným šťastným vztahům. Zajišťuje klidný spánek, pomáhá při nespavosti, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup. Uhlazuje narušenou citovou stabilitu a napětí. Přináší hluboké citové zotavení.  Bývá dáván do souvislosti s měsíčním cyklem žen, proto se doporučuje nosit nejen při menstruačních bolestech, ale i při obtížích spojených s přechodem, protože snižuje nerovnováhu a napětí spojené s menstruací. Vyvolává srozumitelné živé sny hlavně za úplňku.

Opál je karmický kámen, který nás učí, že vše, co vyšleme ven, se nám zase vrátí. Napomáhá k objevení a projevení skutečného já svého majitele. Opál dokáže pohlcovat i vysílat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací k jejich zdroji. Umožňuje správné pochopení vlastní ceny a pomůže vám porozumět svým možnostem. V citovém životě byl Opál od pradávna spojován hlavně s láskou, touhou a vášní. Je to kámen pokušení, který zesiluje city a uvolňuje zábrany. Podněcuje k projevům pozitivních citů. Vnáší do života světlo a spontánní rozhodování. Opály lze použít k léčení zemského energetického pole, v němž odstraňují poškození a dodávají mu novou energii a stabilitu.

Průměr korálku - 6 mm

Komponenty jsou z chirurgické oceli

Délka náramku: náramek vyrábím na míru a proto potřebuji vědět obvod zápěstí na těsno. K naměřenému obvodu následně přičítám 1,5 cm aby náramek hezky seděl na dané zápěstí.
Pokud máte náramek jako dárek, tak zvolím průměrný obvod dámského/pánského zápěstí.

Náramek je pružný, lehce se přizpůsobí tvaru Vašeho zápěstí.

Zasílám v dárkovém pytlíčku, náramek je tedy vhodný i jako dárek.

Menu
--