Domů Zboží Od Mukam

Narodil se chamísek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Mukam

Katalogové č.: 10792579
Zobrazení: 109x
Vloženo: 12.8.2019
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Chameleonek je vyroben metodou pájení z cínu a mědi. Odpočívá na světlém citrínu.  Na výšku i s kamenem měří 6cm. Je šedě patinován a slabě docolorován zelenou metalovou barvou. Zavěšen je na černé kulaté kůži se zapínáním na karabinku.

Chameleoni (Chamaeleoninae) jsou skupinou ještěrů z čeledi chameleonovitých, skupina zahrnuje 4 rody, kterým všem přísluší české označení chameleon. Charakteristická je pro chameleony schopnost měnit barvu a  to, že se dívají každým okem zvlášť (monokulární vidění) Další zajímavost je,  že jejich vymrštitelný jazyk je stejně dlouhý jako jejich tělo. Ocas je chápavý a při šplhání slouží jako pátá končetina. Když je ocas utrhnut nebo useknut, není schopen regenerace. Při šplhání po stromech slouží jako dodatečná pátá končetina a v klidu nebo ve spánku je spirálovitě stočený.Chameleoni žijí ve více jak 150 druzích ve 190 poddruzích (a stále jich přibývá). Chameleoni žijí v Africe mimo oblasti, kde se nacházejí extrémně suché pouště. Zřídka se mohou vyskytnout i v jižní Evropě (např. Španělsko) a na Blízkém východě. Hlavní výskyt chameleonů je však na Madagaskaru, kde žije nadpoloviční většina všech druhů chameleonů, dále pak také Indii a na Srí Lance. V současné době žije v Evropě pouze jediný druh, chameleon obecný, který je rozšířený kolem celého Středozemního moře v jižním Španělsku.

Citrín náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii. Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry zejména solar plexus, aktivuje  činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině,  napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost zejména na kritiku okolí. Nikdy nepotřebuje čištění!                                                                                                       

Menu
--