Domů Zboží Od Esus

Náušnice ,, Andělské "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11927124
Zobrazení: 31x
Vloženo: 8.11.2020
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínované náušnice s larimarem - kamenem umožňujícím spojení s tajemným světem andělů a pomáhajícím tak při převzetí kontroly nad vlastním životem.

Velikost kamenů - cca 12 x 8 x 4 mm, celková délka cca 40 mm s afroháčky.

( Foceno na slunci i ve stínu )

Afroháčky jsou z chirurgické oceli včetně silikonových a chirurgických zarážek.

********************************************************

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu, je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

********************************************************

Larimar

- nadpozemský larimar, nedávno objevený, je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do nových dimenzí a podněcujících evoluci Země.

- vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Larimar umožňuje snadné pohroužení do stavu hluboké meditace. Přirozenou cestou zvyšuje úroveň uvědomění a uvádí tělo i duši do harmonie s novými vibracemi.

Na duchovní úrovni

- dodává síly a odstraňuje falešné hranice omezující duchovní já. Funguje jako průvodce duše po pravé cestě životem. Larimar umožňuje spojení se světem andělů, stejně jako navázání kontaktu s dalšími světy.

- jedná se o vynikající kámen pro všechny, kdo hledají spřízněnou duši. Dokáže rovněž vyléčit šrámy pocházející ze vztahů v minulých životech a stará srdeční traumata.

V duševním životě

- dokáže larimar odstranit vsugerovaná omezení a bloky. Pomáhá při převzetí kontroly nad vlastním životem. Zvláště užitečný je při potlačování pocitu viny a odstraňování strachu. Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete všem strázním čelit s vyrovnaností.

Na mentální úrovni

- zajišťuje larimar klidné, jasné a konstruktivní uvažování. Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší larimar klid a vyrovnanost. Funguje jako prostředek proti citovým extrémům. Zaceluje prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na zdroje přirozené hravosti a radostné dětské energie.

- jakožto zemský kámen udržuje larimar spojení s energií Bohyně Země. Pomáhá ženám naladit se znovu na vrozenou ženskost a obnovit jejich spojení s přírodou. Pokud se položí na zem, dokáže vyrovnávat nerovnováhu v hladině zemské energie a likvidovat vliv geopatogenních zón.

- umístění na srdce, třetí oko nebo solar plexus /případně při jemném přejíždění po těle/ odstraní larimar připojené entity. Podněcuje činnost třetího oka, srdeční, korunní a krční čakry a umožňuje zahájení samoléčebného procesu. Odblokovovává zablokované energie v hrudi, hlavě a krku.

- používá se jako nástroj při reflexologii, neboť dokáže odhalit místo nerovnováhy a pročistit meridiány.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat je v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--