Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náušnice s amazonitem

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 9882366
Zobrazení: 293x
Vloženo: 17.9.2018
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice s amazonitem

Vyrobeno technikou měkkého pájení šperkařským cínem, patinováno na starostříbrný vzhled, leštěno, ošetřeno antioxidantem. Háček ze stříbrného Ag925 drátu, průměr 0,8 mm. Značeno ryzostní značkou. Délka náušnice s háčkem 3,1 cm, průměr kruhu 2,2 cm. Průměr kamene 1 cm.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Amazonit  je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru. Název kamene je odvozen podle brazilské řeky Amazonky.

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Menu
--