Domů Zboží Od Esus

Náušnice ,, Souladu Všehomíra "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 13211926
Zobrazení: 73x
Vloženo: 10.3.2022
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínované náušnice s čínským jadeitem - žlutým serpentinem - kamenem přinášejícím klid, mír, čistou mysl a pomáhajícím tak v této harmonii najít moudrost a pochopení pro vše co se kolem děje.  

********************************************************

Velikost jadeitu - cca 15 x 8 x 3 mm, celková délka cca 40 mm s afroháčky.

Afroháčky jsou z chirurgické oceli, včetně chirurgických zarážek.

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*********************************************************

Čínský jadeit - žlutý serpentin

- již staří Číňané tvrdili, že jadeit požehná všechno, čeho se dotkne. Věřili, že představuje spojení mezi člověkem a nadpozemským světem, že je spojením mezi vším duchovním a materiálním.

- tento druh jadeitu přináší člověku klid, mír a čistotu mysli. Pomáhá mu v takovém klidu najít moudrost a pochopení pro vše, co se kolem něj děje. Vypuzuje všechny negativní myšlenky, které člověka zatěžují a brání mu v pokroku.

- velmi snadno přitahuje štěstí a přátelství. Harmonizuje všechny roviny člověka. Zvyšuje pocity lásky a otevírá srdce. Učí člověka soběstačnosti, kterou pro svou samostatnost nezbytně potřebuje. Stejně dává člověku šanci spoléhat se na sebe sama.

- všeobecně se o něm říká, že člověka, který ho nosí, neustále ochraňuje před vším, co mu může ublížit. Negativní energii neabsorbuje a proto patří mezi kameny, které netřeba čistit a nabíjet.

- čínský jadeit se považuje i za kámen snů, protože stimuluje výskyt snů. Člověku, který si ho před spaním uloží pod polštář, se sní živé sny, které si dokáže po probuzení zapamatovat. Stejně dokáže člověk s jadeitem tyto sny snadněji naplnit a kráčet za jejich naplněním.

- odstraňuje podrážděnost, pocity strachu a úzkosti. Usnadňuje zvládání chaotických situací a brání člověku podlehnout panice. Dovoluje člověku s klidem a rozvahou přijmout vše, co se děje v jeho okolí. Pomáhá najít pravdu v každé konkrétní situaci. Staví věci do správné perspektivy.

- s tímto jadeitem umí člověk pochopit kým skutečně je a vážit si toho. Jadeit dává šanci nahlédnout za vlastní hranice a překonat je. Obecně pomáhá člověku žít život, který je bohatý ve všech směrech existence.

********************************************************

Ošetřování a zacházení s cínovanými šperky

Jako každý materiál, tak i minerály jsou různé tvrdosti. Některé minerály jsou tvrdší, některé křehčí a proto mějte prosím na paměti ohleduplnost při zacházení s nimi. Nešetrné zacházení - házení, pády na zem, ledabylé odkládání či podobné nevhodné činnosti s nimi je můžou poškodit a utrpět tak na estetické stránce.

Děkuji Vám, že je užíváte s citem, aby mohly projevit své blahodárné vlastnosti, čímž se Vám odmění.    

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po roce šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--