Domů Zboží Od almabe

Nebeské mlhoviny (obsidián vločkový)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14266036
Zobrazení: 51x
Vloženo: 9.10.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z krásného obsidiánu vločkového a dvou velkých říčních perel. Kámen má temnou antracitovou barvu s výraznými šedými shluky šedých krystalů a je sametově matný.
Celkově šperk měří na výšku 7,5 cm  a 4,5 cm na šířku.
Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.
Zavěšen je na černé kulaté kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm +  prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

V dárkové krabičce.

Obsidián vločkový:

V geologických měřítkách obsidián pomalu krystalizuje. Typické "sněhové vločky" vznikají v místech počátku krystalizace. Jedná se o radiální shluky bílých nebo šedých krystalů cristobalitu, což je vysokoteplotní forma oxidu křemičitého (polymorf křemene).

Obsidián nám dává sebedůvěru a sílu odolávat nepohodám a nepřízním života, pomáhá nám ve slabých chvilkách, když ztrácíme veškerou naději, získat opět pevnou půdu pod nohama. Učí nás chápat naše osobní nehody a "zakopnutí" jako důkladné poučení pro příště. Černá barva symbolizuje hutnou energii Země, přičemž bílá představuje duchovní světlo. Tento souběh dvou protikladů nás učí nevidět je jako opačné síly, nýbrž jako harmonické spojení fyzického s duchovním, bez něhož by byl život na Zemi jen vyprahlou pustinou.

Menu
--