Domů Zboží Od jokersol

Něco od moře - 100% přírody! SKLADEM

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od jokersol

Katalogové č.: 8787465
Zobrazení: 233x
Vloženo: 29.8.2017
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Eko, bio, světu friendly - dřevěná malovaná kolečka, dárkové pytlíčky a adventní kalendáře na celý život

Náhrdelník vytvořený z malých předmětů, které vyplavilo moře. Ačkoliv jsou předměty hodně světlé, téměř bílé, jsou darem moře Černého, konkrétně ze zátoky Velkého ucha. 

Z malého dřívka vyběleného a vytvarovaného mořskými proudy jsem vytvořila centrální část náhrdelníku. Na ní jsou zavěšeny (pomocí přírodního provázku) mušle, kousky dřev rovněž vyplavených na stejnou pláž. 

Vše doplňují ručně ploškované dřevěné korálky a rovněž ručně obráběné dřevěné válečky. Provázek je také přírodní a barvou krásně ladí. 

Zavazování na krku je volné (zatím jen smyčka, můžete si upravit délku podle přání a podle oděvu. S výstřihem vypadá skvěle ve své krátké podobě, na oděvu zase delší...). Max. délka provázku okolo krku 35cm x 2 po centrální část (v případě zájmu mohu prodloužit).

Délka samotného přívěsku je 17cm v nejdelším místě, šířka 10cm.

Každý kousek z téhle skládačky jsem nejprve našla, posbírala, očistila, vydesinfikovala, obrobila (bylo-li to potřeba). Dělala jsem to ráda, protože to je krásná práce. Snad tu velkou energii (slunce, moře, dobrého tvoření) pocítí i budoucí majitelka!

Menu
--