Domů Zboží Od almabe

Něha především (jadeit, křemen)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 12129079
Zobrazení: 132x
Vloženo: 12.1.2021
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z jadeitu.  Kámen má jemnou barvu  žluto zeleného jablka, místy přecházející do tmavších odstínů. Je zajímavý i tím, že je sametově matný. Země původu je Korea. Kámen měří 4 x 3,5 x 0,6 cm.

Druhou dominantou šperku jsou tři valounky křemene mléčně bílé barvy.

Celkově šperk měří  6,5 cm na výšku  a 4,5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Šperk je zavěšen na černé kulaté kůži 45 cm dlouhé, s prodlužujícím řetízkem a zapínáním na karabinku.

Jadeit je symbolem čistoty a vyrovnanosti. V orientálních zemích je vnímán jako zosobnění moudrosti získané během rozjímání. Jadeit je spojen se srdeční čakrou a zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Jedná se o ochranný kámen, jenž udržuje svého nositele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství. 

Duchovně dodává jadeit odvahu projevit, kým ve skutečnosti jsme. Pomáhá při poznávání sebe sama jakožto duchovní bytosti naplňující lidský úděl a současně probouzí dosud skryté poznání.

Mléčně bílý křemen je kamenem stability, harmonie a prosté čisté krásy. Meditace s bílým křemenem nás naplní vnitřním klidem a mírem, který v naší duši bude ještě dlouho působit. Tento kámen je kamenem očisty jak duševní, tak i fyzické. Odstraňuje únavu a podporuje tvorbu hormonů štěstí "endorfínů"

Menu
--