Domů Zboží Od LeBarbora

Největší kabelka na fleru

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce370 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od LeBarbora

Katalogové č.: 4052624
Zobrazení: 2677x
Vloženo: 5.7.2013
Počet srdcí: 229x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cílem nebyl zápis do Guinnessovy knihy rekordů. To bylo tak:

Když už se jednou za týden utrhnu od dětí a mám "volno", jsem jak puštěná ze řetězu. Oběhám xy obchodů, nakoupím tuhletu a támhletu krásnou látečku, kterou jim tam přece nemůžu nechat, zaběhnu na flamenco, a pak ještě na jógu. Večer jedu domů obtěžkána batohem, obalem na jógapodložku a ještě několika taškami. V MHD (který blázen by jezdil do centra Prahy autem...) bojuju o místo a musí na mě být zajímavý pohled, když usedám a skládám na sebe tu hromadu. A tak jsem si vysnila velkou tašku, do které to všechno složím (chodit s kletrem po Praze se mi nějak nechtělo). Zde předkládám sen proměněný v realitu.

Obří kabelka je oboustranná a variabilní. Jedna strana je z pevné černé vzorované látky a druhá z červené. Obě jsou bavlněné. Horní okraj tašky je vyztužen ronarem, ucha polypropylénovými popruhy. Zapínání na zip. Kovové přezky a komponenty ve stříbrné barvě (foto 6).

Na tašku lze připnout pomocí karabin dvě o dost menší externí tašky. Jedna je na doklady a tužky (zasunuté do připravených přihrádek - foto 5), druhá třeba na čtivo, či prostě nějaké A4 záležitosti. Tyto tašky lze zavěsit na obě strany obří kabelky, takže je lze nosit na vnější či na vnitřní straně, nebo je připnout na samostatné popruhy (dodávám dva červené, dva černé - foto 4) a nosit jako samostatnou tašku, samozřejmě také buď jednu, nebo obě (foto 3), klidně sepnuté společně na jeden popruh. Externí tašky jsou dvoubarevné a dvoubarevnost kopíruje i zip (foto 6).

Extra popruhy lze použít také ke zkrácení výšky celé tašky a to zejména v případě menšího nákladu (foto 2).

Tak třeba se najde podobný šílenec, který by tuto tašku využil.

Výška cca 65 cm, šířka cca 105 cm.

Perte prosím po rubu jemným programem na max 40°C. Nesušte v sušičce. Žehlete na střední teplotu.

Za uvedenou cenu nabízím toto konkrétní provedení, ale můžeme se dohodnout i na nějakém jiném, jiné barevné kombinaci atd.

Zde sesterská kabelka, stejně obří.

Menu
--