Domů Zboží Od Joli Petit

NEPROMOKAVÁ KAPSIČKA - 2 kapsy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Joli Petit

Katalogové č.: 8549291
Zobrazení: 115x
Vloženo: 21.5.2017
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážené zákaznice, dodací lhůta zboží se může měnit, v závislosti na procesu výroby. Maximálně však do doby 2 - 6 týdnů.

Luxusní designové nepromokavé kapsičky s mnohostranným využitím jsou určeny dívkám, ženám, maminkám, mající v oblibě:

- moderní látkové i jednorázové menstruační vložky

- menstruační kalíšek

- moderní látkové i jednorázové slipové vložky

- látkové kosmetické tampony

- látkové i jednorázové vložky do podprsenky (používající se v období kojení)

- dětské látkové ubrousky

- potřeby k přebalování svých dětí přehledně uschovány

- navštěvování krytého bazénu či koupaliště

- v neposlední řadě také kosmetiku

Tato kapsička o dvou kapsách je vhodná k přenosu čistých a následně znečištěných (látková varianta) dámských hygienických potřeb, kosmetických tamponů či vložek do podprsenky. Můžete ji využít i k uschování pratelných ubrousků používajících se při stolování či přebalování dětí. Kapsička je však šita na míru i jednorázovým ubrouskům a dalším potřebám. Vhodné jsou i při navštěvování koupaliště a plaveckého bazénu, kde schováte mokré plavky, náhradní spodní prádlo, gumičky do vlasů, atd.

Kapsa určená na použité ubrousky obsahuje podšívku z nepromokavého, zároveň však prodyšného materiálu, zvaného PUL (polyester laminovaný polyuretanem).

Materiál:

vnější vrstva: 100% mercerovaná bavlna s atraktivními vzory od prestižních zahraničních návrhářů a tiskařských firem, vnitřní vrstva: 100 % PUL (polyester laminovaný polyuretanem)

Rozměr:

25x18 cm

Údržba:

Kapsičku perte naruby nejlépe na 40° (stálobarevnost do 60° ). Sušte volně nebo v sušičce na nízkou teplotu. Výrobek nebělte! PUL nežehlete! Při žehlení svrchní látky je tedy nutno podšívku částečně vyjmout. Bavlnu lze žehlit na stupeň č. 3.

TIP pro použití ubrousků:

Misku s vodou (s obsahem přírodního mycího oleje) a několika ubrousky postavíte na stůl (přebalovací pult). Při přebalování či po dokrmení dítěte ubrousek jednoduše namočíte a otřete jím znečištěnou kůži. Při používání těchto ubrousků nepřichází dítě do styku s chemickými látkami, jež jsou obsaženy v ubrouscích jednorázových, nedráždí a nevysušují pokožku, nevytvářejí nežádoucí odpad a jsou velmi ekonomické.

 

Výrobek s tímto vzorem byl ušit na průmyslových šicích strojích profesionálními švadlenkami z ručně stříhaných látek pouze dvakrát!

Výrobek podléhá licenci Creative Commons.

 Licence Creative Commons

Menu
--