Domů Zboží Od martie

Nepropadejte panice !

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené135 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od martie

Katalogové č.: 2482146
Zobrazení: 48x
Vloženo: 27.2.2012
Počet srdcí: 61x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení a milí zákazníci, rozhodla jsem se ukončit prodej zde na Fleru. Máte-li ještě vyhlédnuto něco co je zde v nabídce, objednávky budu přijímat do konce měsíce září. Nadále mne budete mít možnost potkávat na živých akcích či jinde :). Děkuji za přízeň a přeji krásné dny. marti

Máte pocit, že se blíží konec našeho světa a nevíte co v takovou chvíli máte či nemáte dělat? Můžete zpívat ... můžete tančit ... můžete se vyznat ze své tajné lásky ... můžete zbaštit všechny sladkosti ve spíži ... můžete si dát pytlík na hlavu a lehnout si na zem ... můžete vzít svůj ručník a stopnout si nějakou vesmírnou loď cestující do bezpečnějších končin ... můžete cokoliv .... ale hlavně .... hlavně ... NEPROPADEJTE PANICE!!!

Dámské tmavě tyrkysové triko volnějšího střihu s širokým dolním lemem a velmi krátkými rukávy , velikost M - šírka v průramcích 48 cm, délka 62 cm, šířka dolního lemu 7,5 cm. Hladké. 100% bavlna.

Textilní aplikace doplněná potahovanými knoflíky..

Možno prát v pračce do 40C, doporučuji ruční praní, žehlit po rubu na bavlnu.

Výrobek vznikl jako soutěžní příspěvek pro 1. kolo Meziklubové soutěže na téma Konec světa. Mým domovským klubem je Zvířátkové logo :-) Další soutěžní výrobky mého klubu najdete zde.

  • tričko
  • tyrkysová
    Menu
    --