Domů Zboží Od Škrabinoha

Neseriózní diář pro rok 2013 - denní

366 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Škrabinoha

Katalogové č.: 3187451
Zobrazení: nově vloženo
Vloženo: 30.10.2012
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ukládáte si důležité věci do paměti v hlavě, v počítači, nebo v telefonu? Nebo jste (jako já) strašně nemoderní a bez papírového diáře si zapomenete i ráno vyčistit zuby? Pak jste tu správně!

Ušila jsem totiž obal na diář!

Hlavní černá látka posetá spoustou pestrobarevných puntíků se na první pohled tváří seriózně, což by se jí možná i podařilo, nebýt party roztodivných koček, koťat a kocourů. Ta se usídlila na tyrkysové podkladové látce, kterou jsem použila na kapsičku předního i zadního dílu.

K diáři vám přibalím mega-svorku, kterou určitě využijete na přicvaknutí "nezbytných" poznámek, účtenek a papírků, které už se nevejdou do kapsičky. Svorka je dlouhá 9 centimetrů a je ozdobená knoflíkem potaženým ladící látkou s vykuleným kocourem. Knoflík má průměr necelé 4 cm.

Diář je aktuální, přímo pro rok 2013 a máte ho ode mě jako dárek k obalu;) Má rozměry 19 x 12 x 2 centimetry a uvnitř najdete vše, co potřebujete: plánovací kalendář, převodníky jednotek či konfekčních velikostí, celou volnou stránku pro každý jednotlivý den nebo volné listy na poznámky. Nechybí ani informace o tom, kdo má právě svátek (a to i na Slovensku;) a adresář.

Líbila by se vám jiná barevná kombinace? Pak neváhejte a omrkněte i další neseriózní diáře! Pokud si ani tak nevyberete, neváhejte a napište mi - určitě se nějak domluvíme;)

Menu
--