Domů Zboží Od Amulett

Nezmrzni

667 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Amulett

Katalogové č.: 9199686
Zobrazení: 311x
Vloženo: 16.1.2018
Počet srdcí: 84x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník s Korály a achátky (ty menší) je vzpomínkou na krásné babí léto, jeřabiny, šípky, sluníčko a vůbec příjemný nástup podzimu. Cínováno bezolovnatým cínem, patinováno a ošetřeno antioxidantem. Náhrdelníková obruč lze dotvarovat dle Vaší potřeby. Je určená do výstřihu, ale lze ji nosit např. i přes černý rolák.

  • Následující popis berte prosím s rezervou, nejsem léčitelka, psychotronička ani lékařka, tudíž Vám pouze pro zajímavost předkládám, co se o tomto kameni říká a píše:

KORÁL

V minulosti se připisovalo korálu mnoho schopností. Jelikož pochází z moře, věřilo se, že v sobě ukrývá sílu oceánů. Nosili ho na ochranu mořeplavci, protože věřili, že přináší dobré počasí a odhání bouřky.Stejně si lidé mysleli, že korál dokáže vyléčit bláznů a přitáhnout na člověka prosperitu a lásku.Používal se i u dětí, na snížení bolesti při prořezávání zubů. Egypťané dávali korál do každé hrobky. Věřili, že každý kousek obsahuje kapku božské krve a ta ochrání zesnulého před zlými duchy.

Účinky na dušiJelikož je korál organického původu, věří se, že dokáže člověka spojit s přírodou na všech úrovních bytí. Věří se také, že dokáže snížit emoce a přinést vnitřní klid.Pomáhá člověku pochopit sama sebe a smířit se s vlastním, vnitřním já. Zvyšuje intuici a představivost. Dodává člověku sílu dosáhnout cílů, které si v minulosti stanovil.Pomáhá mu optimisticky vidět všechno, co se kolem něj děje. Chrání člověka před pocity deprese a úzkosti. Korál podporuje také přátelství, platonickou lásku a mezilidské vztahy v rámci společnosti.Korál v neposlední řadě člověka chrání a odstraňuje vliv stresu.

Účinky na tělo   Korál posiluje pohybový systém člověka a to zejména kosti. Ze svalů dokáže odstranit nečistoty. Stejně zvyšuje sílu cév a srdce, čímž stabilizuje celý oběhový systém. Vyživuje a ochraňuje krevní buňky a pomáhá také při anémiích.Účinný je i při regeneraci tkání a proto zkracuje hojení ran. Jeho pozitivní účinky využijí také všichni s poruchami trávicího traktu. Pomáhá s onemocněními úst, jícnu, žaludku i střev.Zmírňuje také příznaky onemocnění ledvin a močového měchýře. Pokud člověka trápí potíže s míchou, může také využít sílu korálu. V rámci nervového systému pomáhá také při poruchách mozku.

Menu
--