Domů Zboží Od anděl hojnosti

Něžná láska

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce156 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od anděl hojnosti

Katalogové č.: 11863405
Zobrazení: 29x
Vloženo: 22.10.2020
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každý z mých náramků patří mezi luxusní zboží a ani tento unikátní náramek se jménem: Něžná láska, není výjimkou. Náramek je vhodný pro dny všední i sváteční, podle toho jaká se vám naskytne příležitost.

Tento jedinečný dámský náramek tvoří 17 kuliček drahého kamene - růženínu - jeden středový podlouhlý kámen téhož druhu a dva kroužky z bižuterního kovu. Kuličky z přírodního drahého kamene jsou velké 0,85 cm, středový kámen je o velikosti 4 cm x 1,05 cm. Kroužky mají velikost 0,8 cm.

Náramek je navléknut na silikonové gumičce a svou velikostí odpovídá dámskému zápěstí o obvodu 15,5 cm - 19 cm.

Přiložené fotografie, jsou jen obrázky a ani zdaleka nemohou vystihnout ten skvělý pocit, jaký budete mít, až jej konečně navléknete na své zápěstí. Protože náramek je ve skutečnosti stokrát hezčí, než na snímcích.

.

Růženín:

Už od antických dob byl růženín ctěn a nošen jako kámen lásky a srdce. Dnes získává stále více na významu jako prostředek neutralizující vliv nezdravého prostředí na náš organismus. Svými jemnými růžovými tóny v nás růženín povzbuzují cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým jedincům projevit své dosud ukrývané pocity a otevírá a smyslům vše, co krásného je obklopuje. Růženín prohlubuje i vnímavost našich smyslů k umění, zejména k hudbě. Oživuje v nás fantazii, bohatou inspiraci, tvořivého ducha a schopnost vidět dál než kam dosahují naše smysly. Učí nás věnovat pozornost i jiným názorům, třebaže opačným, které nám mohou rozšířit obzor. V duchovní rovině nás provází na cestě hledání jako strážný anděl. S jeho pomocí se ubráníme všemu špatnému a hrubému, co nás při naší slabosti někdy strhuje zpět.

.

Několik rad, aby vám náramek dělal radost po dlouhý čas:

* Před spaním bych navrhovala náramek sundávat.

* Šetrné zacházení prodlouží jeho životnost.

* Podle míry nošení se budou časem silikonové gumičky opotřebovávat, proto je občas zkontrolujte a zavčas je vyměňte za nové.

Menu
--