Domů Zboží Od PARROT

Něžná - RETRO No.2 - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 3158460
Zobrazení: 34x
Vloženo: 22.10.2012
Počet srdcí: 53x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Kabelku NĚŽNÁ - inspirovanou secesními motivy, jsem nachystala pro náročnou jemnou zákaznici, jenž ocení originalitu, vysokou kvalitu a autorský design. Kolekce YOUNG STYLE - RETRO JUGENDSTIL -

Nová originální kabelka Něžná - RETRO SECESE - je z kolekce koženkových RETRO kabelek s použitím motivů vídeňské secese.  Máte rádi G. Klimta, A. Muchu, Shileho tak tady je kousek přímo pro Vás :)

****naprosto jediný originál *******velikost M******

Poněkud těžko se fotí, jelikož fóliový panel odráží zpět světlo do fotoaparátu, skutečnost mnohokrát předčí fotografii, a přední panel se toliko neleskne, jako při odrazu světla fotoaparátu, jsem taktéž mnohem lepší švadlena, jak fotograf :)))

Technický popis: kabelka NĚŽNÁ - PARROT je vyrobena ze tří druhů koženek = černá hladká, černá strukturovaná, a okrově cihlová hladká.

Přední díl je tvořen převážně souvislým panelem, jenž je zataven do nepromokavé pevné fólie. Na tento panel je rafinovaně našitý zbytek tašky. Kabeka je proto velmi pevná, doslova prkenná. Fóliový panel i celá kabelka je kónického tvaru. Odšitím rožků tvoří plastický tvar 3D.

!!! Tento způsob kombinace zataveného panelu /fólie/ a koženky či látky je můj vlastní nápad PARROT, proto prosím nekopírujte tuto techniku a styl. Děkuji !!

Zadní díl je hladký z černé koženky, horizontálně členěný v cca 1/4. Vnější zapínání je zapuštěné, zavírá se na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT. Střih vlastní PARROT SQUARE BAG.

Podšívka cihlové barvy, s nešpinivou teflonovou úpravou. Uvnitř opravdu velká, pevná zipová kapsa + malá kapsa na mobil. Ucha délky 60 cm jsou pevná, podšitá, 4 cm široká, zapravená černou 100% Ba portou. Možno nosit v ruce, přes ruku i přes rameno.

 

Další kabelky velmi podobného střihu PARROT - SQUARE BAG naleznete tady tu

Rozměry: Výška boční 29, cm, spodní šíře 40, horní šíře 48, hloubka vespod 8 cm, délka uší 60 cm. Kabelka pojme i menší notebook.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlovou vodou, nechat volně uschnout, nežehlit!!! není to potřeba. Nesušit na přímem teple nebo radiátoru. Fóliový panel nepřekládat.

Made by PARROT since 1989, respektujte prosím autorská práva, děkuji.

Moje hodnocení naleznete zde: //www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

 

Zajímavost: Secese (francouzsky art nouveau [a:r nuvo:], anglicky Modernstyle, německy Jugendstil) je jedním z uměleckých stylů přelomu 19. a 20. století (období označovaného jako fin de sicle). Podle některých názorů je posledním z univerzálních mezinárodních výtvarných slohů, jemuž se podařilo vtisknout svůj umělecký řád všem projevům a věcem moderního života. Vytvořila módu a životní styl na konci 19. a začátku 20. století, ať již vystupovala pod různými jmény v různých zemích. Těžiště secese neleží ve vysokém umění, v malbě a sochařství, ale v dekoraci a užitém umění.

Tento umělecký styl se objevil v Evropě a ve Spojených státech po polovině 19. století a plně se rozvinul kolem roku 1900. Ve Francii se nazývá Art nouveau, v Německu Jugendstil, název secese (něm. Sezession, z latinského secessio odštěpení) pochází od uměleckých spolků, které se v Berlíně (1891), v Mnichově (1892) a zejména ve Vídni (Wiener Sezession, 1896) oddělily od konservativních akademií. Secese vznikala v době, kdy průmyslový brak začal pronikat do všech oblastí života a jako reakce proti průmyslové civilizaci, reakce, která se dovolávala návratu k řemeslné výrobě, považované za lék proti ošklivosti. Zdroj: Wikipedie.com

Menu
--