Domů Zboží Od almabe

Něžná síla (perleť, hematit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10158545
Zobrazení: 238x
Vloženo: 11.12.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný náhrdelník je vytvořen z přírodních plátků plasticky tvarované perleti a korálků zlatě pokoveného hematitu. Perleť je hezčí ve skutečnosti než na foto, její stříbřitost, přecházející do zlatavých odlesků, nelze dost dobře nafotit.

Celkově šperk měří  7 cm na výšku a  5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem proti povrchovým změnám.

Zavěšen je na  černé kulaté kůži v délce 43 cm +  prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Perleť, perly, mušle: Všechny mušle a vodní hlemýždi, ať už sladkovodní nebo mořští, pokrývají svou pevnou ulitu vícevrstevnou, zcela hladkou vnitřní stěnou z uhličitanu vápenatého, takzvané perleti, která je často duhově zbarvená. Chrání tak své křehké tělo před poraněními o ostré hrany a rohy a touto látkou obalují i cizí tělísko, které do ulity vnikne, tak vznikají vzácné perly.

Perleť, "matka perly", dodává žensko-mateřské vlastnosti, jako je snaha ochraňovat a opečovávat. Obklopuje naši duši jemným pableskováním, které zaobluje rohy a hrany naší osobnosti a chrání nás před tvrdostí života a citovými újmami. Perleť nám tedy umožňuje poznat onen pocit bezpečí, na jehož podkladě se řeší konflikty a my si vyvíjíme větší sebevědomí a větší pravdivost. Ztrácíme svou plachost, otevíráme se životu a navazujeme kontakt s ostatními.
Menu
--